In de ban van de Olympische Spelen
Blijf op de hoogte en volg Linda
11 Februari 2006 | Nederland, Amsterdam
Hee lieve mensen,
Ik zit nu op een terras draadloos te internetten en te luisteren naar het radioverslag van de 5000 km.
Ben benieuwd hoe het gaat verlopen.
Met mij alles nog oke.
k Heb mijn eerste stageweek overleefd. Mijn klas is dus niet de makkelijkste, maar ik zie er op dit moment de uitdaging nog wel van in. k Krijg geregeld goede adviezen van papa en mama en ook het contact met mijn coach verbetert.
Gisteren hadden we een leuk Full Moon Party met mijn huisgenoten, was erg gezellig. Aan het strand, onder de sterren en de volle maan een feestje vieren, lekker hoor. Straks lekker naar het strand en vanavond uit eten.
Het leven hier bevalt nog prima. Maakten we eind januari nog de laatste dagen van het regenseizoen mee, nu voelen we het met de dag warmer worden.
We hebben 's avonds last van muggen, maar hebben nu een goede anti-mug-spray ontdekt.
Verder kunnen we hier (bijna) alles krijgen, wat er in Nederland ook is. Dus 's morgens gewoon een broodje hagelslag en je eigen toiletartikelen.
Oftewel, prima vertoeven hier.
Chad Hedrick heeft net de eerste gouden schaatsmedaille veroverd.
Ik ga lekker naar het strand. Volgende keer verder, dan plaats ik ook de nieuwste foto's.
Hou van jullie en tot later!
Ben benieuwd hoe het gaat verlopen.
Met mij alles nog oke.
Oftewel, prima vertoeven hier.
Chad Hedrick heeft net de eerste gouden schaatsmedaille veroverd.
Hou van jullie en tot later!
11 Februari 2006 - 18:28
Pia:
Fijn dat je de wedstrijden van de Olympische Spelen ook kunt volgen.
Maar een gek idee, dat jij nu naar het strand gaat en wij hier de open haard aan hebben.
Maar ja, verschil moet er zijn.
Tot later. -
12 Februari 2006 - 19:16
Anneke:
Antwoord op je vraag van gisteren (kan ik Olympische Spelen op internet zien?): volgens teletekst kan dat via www.nosstudiosport.nl en dan doorlinken naar winterspelen 2006. Maar misschien was je daar zelf inmiddels ook al achter ;).
Veel plezier met het kijken naar de Spelen en mocht het je ontgaan zijn: we hebben GOUD!! :D
Kuss! -
13 Februari 2006 - 22:18
Gerard:
Hallo!!
Ook al heb ik je net gesproken op Msn is er nog één ding dat ik kwijt wil:
Ik ben namelijk erg benieuwd welke spelen jij wel niet gezien hebt. Iets nieuws? De 5000 kilometer is namelijk een best end hoor.
Als het ooit hier word uitgezonden hoop ik toch wel op een samenvatting van die wedstrijd...
xxx Gerard -
15 Februari 2006 - 22:31
Corrie Postma:
Hoi Linda
Ik vroeg me af of het bij jullie ook sneller donker wordt dan bij ons.
Nog veel plezier met elkaar.
groetjes Corrie -
16 Februari 2006 - 20:48
Jantje:
Hoi Linda,
Ik vind het erg leuk jouw verslagen te lezen. Volgens mij vermaken jullie je daar best. Heel veel plezier hoor.